понеделник, 6 февруари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012 (Везни)



ВЕЗНИ (24 септември – 22 октомври) – Забавете темпото и си подарете спокойствие!


       Проявете повече разум през 2012 година и бъдете по-умерени. Вие сте прекалено амбициозни да постигнете все по-големи и по-големи успехи. Не поемайте отговорности и задължения свръх възможностите ви. Отделете нужното време и внимание на започнатите дела и ги довършете. Завършените дела ще донесат и очакваните резултати. Без да сте положили кой знае какви големи усилия, вие ще можете да се поздравите с успехи, с признание и да приемате похвали.
          Използвайте тази година, за да си починете пълноценно и да съберете сили. Имате нужда от спокойствие и отпускане. Прекарвайте колкото се може повече време сред природата и избягвайте шумните компании.
         Намаляването на натоварването в работата ви ще се отрази и много благоприятно в дома ви. Дарете роднините си със спокойно отношение и повече усмивки и ще получите разбиране и подкрепа. Бъдете откровени! Запомнете, че другите хора не знаят какво си мислите, затова го заявете ясно и обяснете подробно какво чувствате и какво искате. Не бъдете нервни и избухливи. Не се ядосвайте за дреболии и обръщайте внимание само на важните неща.

(Следва Скорпион)

Няма коментари:

Публикуване на коментар