петък, 3 февруари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012! (Дева)



ДЕВА (23 август – 23 септември) – Бъдете силни и удовлетворени в работата!


        През 2012 се очертава да сте с крепко здраве и приповдигнат дух. Предстои ви една твърде натоварена с работа година, но това ще ви носи удовлетворение. В работата си ще имате много успехи. Знайте много добре, че нищо не ви се дава даром. Звездите ви посочват вратите, но вие ще трябва да стигнете до тях и да ги отворите. Те ще помогнат на най-упоритите и най-трудолюбивите.
Като награда за положените усилия, ще дойде издигането в служебната йерархия, подобряване на материалното ви положение и съответно ще дойдат вложения  и покупки, за които мечтаете отдавна.
        Бъдете прями и откровени, изразявайте честно своята позиция. Обаятелни и чаровни ще сте, а това е само във ваш плюс. Използвайте силната си воля.
        Заредете се с търпение и проявете повече разсъдливост при взимането на важни решения и разговори. Резултатите ще идват много бързо и с огромна лекота, но бъдете предпазливи и внимателни.
        Удоволствието ни от живота зависи от способността да решаваме проблемите си.  Бъдете изключително организирани и ще постигнете големи успехи във всички области, където се изисква практичност и динамизъм. През тази година бързо ще постигате целите си и ще сте готови да работите под напрежение.

(Следва Везни)

Няма коментари:

Публикуване на коментар