петък, 6 януари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012!!!



        2012 е година, която в много предсказания се споменава като края на дните за човечеството. Изследванията на редица съвременни учени също са достигнали до извода, че планетата ни е обречена. От икономическа гледна точка пък всички политици  по целия свят твърдят, че ни чака още по-тежка година от предишната.
           Нека не влагаме усилията си да потвърдим или оборим теории основани върху календара на Маите и другите пророчества, да не търсим края на света твърдо скоро и да не се поддаваме на черни политически статистики.
          Знаем, че всичко е в главата и в сърцето ни и затова нека да видим къде точно е нашата сила и според рождената ни дата и зодиакалния знак. Напук на всички негативни твърдения  в поредица от статии бихме искали да получите онази положителна енергия и нагласа, която ви е нужна, за да нарисувате и изградите сами за себе си една по-вдъхновена, по-осъзната и по-прекрасна година.
           Все пак 2012 е годината на Дракона  и дава шанс за успехи и щастие на всички, но кой и как ще използва това, зависи от него самия, а не от обещанията на политиците.

КОЗИРОГ (22 декември – 21 януари)   - Бъдете спокойни и уверени!


            2012 ще е преизпълнена с възможности за Козирог. Нещата ще се получават така, както вие ги искате! Ще бъдете уверени в себе си и няма така често да мените своето настроение. Ще създавате нови социални контакти, които ще са ви в полза за бъдеще. Годината е подходяща да анализирате постигнатото до момента в работен и личен план. Много от нас ще се обърнат към духовната си същност.
          Вие сте амбициозни  и обичате да изпипвате всичко до най-малкия детайл. Понякога това не е нужно, а просто трябва да се съсредоточите върху собствените си действия професионално и постигнатите резултати.
      Правете само това, което умеете най-добре, усъвършенствайте го, доразвивайте го, но останете само в рамките на областта, където сте най-добре подготвени. Използвайте всички шансове, които ви дават звездите през тази година. Те ще разчистят за вас всяка неприятност. Разбира се, звездите не могат да свършат вашата работа. Ще трябва вие да се потрудите.
Успех ще имат само тези, които не се предават и полагат големи усилия. Стъпете на вече създадената основа и не се предавайте на мързела. Използвайте всички златни шансове, които ще се открият пред вас.
      В любовта - увереност и блажено спокойствие. Ще се наслаждавате на всеки миг с партньора си.

(Следва Водолей)

Няма коментари:

Публикуване на коментар