четвъртък, 12 януари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012! (Риби)



РИБИ (20 февруари – 20 март) – Бъдете спокойни и хармонични!


            Очаква ви прекрасна година, за каквато отдавна мечтаете, много спокойствие и вътрешна хармония. 2012 година се очертава като твърде добра според вашите виждания и разбирания за живота. Превес ще имат добрите случки  в професионалния  и личен живот.
В работата ви всичко ще върви нормално и без никакво напрежение. Ще имате възможност да бъдете прецизни и да изпипвате всяко нещо, защото нищо няма да ви пришпорва. Това затишие ще ви даде възможност да нормализирате ритъма си на живот и да се поуспокоите, да усетите стабилност и сигурност.
            Тези от вас, които си търсят работа ще имат прекрасни шансове за отлична изява. Трябва да бъдете упорити и да не се отказвате. Непрекъснато разговаряйте с хора, контактувайте и завързвайте нови познанства.
           Бъдете положително настроени и забравете скептицизма си. Оптимистично мислене и повече усмивки правят отлично впечатление и ако успеете да го постигнете, ще имате наистина големи успехи. Проявете повече инициативност и повече комуникативност, ако искате да имате успехи.
           Контактите са ключът към издигането ви. В семейството ви ще цари разбирателство и спокойна обстановка. Любовта ви ще е точно такава, каквато вие искате. Тиха и спокойна връзка, равновесие и взаимно разбиране.
           Не разчитайте друг да ви свърши работата. Другите ще ви дават шанс, вие трябва да се възползвате. Няма да изисква големи усилия от ваша страна, но не се отпускайте напълно, за да може да използвате всички възможности, които ви се дават през годината. Ще получавате всичко с лекота, но и с малко труд.

(Следва Овен)

Няма коментари:

Публикуване на коментар