понеделник, 9 януари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012! (Водолей)



ВОДОЛЕЙ (22 януари -19 февруари) – Очакват Ви победи и усмивки!



           Предстои ви изключително добра и много успешна година. Ще бъдете изцяло отдадени на работата си. Повечето от вас ще имат шанса да се занимават с това, което искат и ще работят с удоволствие. Ще кипите от енергия и няма да се уморявате, защото работата ви ще бъде и ваше хоби, и ваше удовлетворение, и вашето щастие. Ще виждате точно сега как се материализират най-красивите ви мечти.
          Вашият чар и ерудиция ще печелят последователи навсякъде, където се появите. Ще се издигнете на гребена на вълната. Всеки ще ви подкрепи през тази година. Използвайте момента и реализирайте много от плановете си.
         Не спирайте да работите! Не се отпускайте! Използвайте всяка възможност за изява и всеки шанс за победа. Тези от вас, които не се предадат на мързела, ще имат възможността да гребат с пълни шепи от шансовете на щастливата съдба. Това ще го получат само най-упоритите. С магнетичното си присъствие ще привличате хората към себе си, с лекота ще ги организирате и повеждате към реализирането на вашите лични цели и идеи.
          Мечтайте смело. Вече знаете, че можете да постигнете всичко, ако работите. Една красива любов ще прави усмивката ви още по-магнетична и сияйна. Не пренебрегвайте любимия човек, а се опитайте да споделяте повече и да пътувате заедно. Отделяйте време, за да поддържате чувствата живи. Ще имате време за всичко, но само, ако поискате.
          Спокойна натура сте и това ви позволява да обмисляте всичко, което казвате и действията си предварително. През годината ще е нужно няколко пъти да действате бързо,  ако искате начинанията ви да са успешни. Не рискувайте доходи, с които сте се сдобили с минимален труд, защото в последствие може да съжалявате.

(Следва Риби)

Няма коментари:

Публикуване на коментар