събота, 31 декември 2011 г.

Да е честита и благословена Новата година!



          В началото на Новата година  правим равносметка на отминалите дни и чертаем с надежда посока за бъдещите. А всъщност знаем, че
това, което е изживяно е някъде назад,
това, което е пропуснато е пропуснато,
това, което ще бъде – не е ясно,
но зависи от това, което мислим и чувстваме днес, тук и сега.
           Затворете с усмивка и благодарност вратата на отминалата година.  Нека всичко, което е носило болка, тъга и разочарование остане назад и никога повече не се сещате за него.
          Надявам се да сте имали повече вълнуващи, повече интересни, повече споделени и топли дни, отколкото забързани, угрижени, тъжни и самотни дни. Точно сега помислете за моментите, в които се почувствахте щастливи; моментите, които споделихте с любимите си хора;  моментите, в които се насладихте на любов и красота; моментите, в които плакахте от радост.
         Спомнете си с благодарност за дните, през които преминахте, защото те бяха пътя, който ви направи силни, уверени и истински. Спомнете си за всички дни с любов,  защото ви дариха с толкова много красота, споделеност  и топлина. И погледнете отново напред с  много надежда и вдъхновение, защото най-прекрасното тепърва ви предстои.
         Отворете широко сърцето си за Новата година, за Ново начало, за Нова надежда и Нови успехи. Нека 2012 ви донесе много здраве, много щастие и удовлетвореност от всичко, с което се заемете. Имайте смелост и сила, за да се борите за мечтите си и никога не губете вярата и пътя, който решите да извървите.
       Пожелавам ви безброй мигове, които да спират дъха ви, повече време за вас самите, осъзнати моменти с мислите и желанията ви и много чисти, съкровени преживявания с хора, които искате и цените.

Няма коментари:

Публикуване на коментар