вторник, 31 януари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012! (Лъв)



ЛЪВ (22 юли – 22 август) – 2012 е изпълнена с красива любов!


         Вие сте силни и внимателни личности, което кара околните да ви уважават и вслушват във вас.
         Предстои ви една много динамична година. В работата си сте постигнали добро служебно положение и това напълно ви удовлетворява.  Останете спокойни и не предприемайте излишни действия  и инициативи. Вършете само непосредствените си задължения и изпълнявайте само неотложните си задачи, тези които зависят само от вас.

събота, 28 януари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012! (Рак)



РАК (21 юни – 21 юли) – Домът е вашата крепост и посвещение


            През 2012 всичко ще се нарежда тихо и спокойно, нещата ще се развиват според вашите очаквания без неприятности и проблеми. Радвайте се на малките постижения, защото те ще поддържат нивото ви и ще ви държат твърдо на вече заетите позиции. Оставете всичко да се развива от само себе си.

сряда, 25 януари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012! (Близнаци)



БЛИЗНАЦИ (21 май – 20 юни) – Очакват ви успешни и щастливи събития!

             Предстои ви година, изпълнена с много щастливи и успешни събития. Ще сте в стихията си с остър интелект, човешко разбиране и правилни действия. Вие притежавате висока самооценка за себе си и тя ще ви помогне в професионалната ви реализация.

понеделник, 23 януари 2012 г.

Да бъдем осъзнати и уверени в годината на Дракона!



Годината на Дракона дава шанс за щастие и успех на всички.

      Китайската лунна Нова година днес навлезе в знака на Дракона, на черния воден Дракон. Тя започва на 23 януари 2012 и ще свърши на 9 февруари 2013 година.
      Драконът от древността е бил покровител на китайските императори, на имперските династии, които са се сменяли на Небесния трон и е смятан за най-могъщото същество в китайския зодиак. Това благородно, но опасно животно, олицетворява в себе си късмета и високото обществено положение. Затова, източните народи са смятали, че е голям късмет да се родиш именно в годината на Дракона. Това е любимият знак на китайците. Притежаващи благородно сърце и много жизнени сили, Драконите се стремят да постигнат всичко в живота. Винаги търсят съвършенството, поставяйки прекалено високи изисквания преди всичко към себе си.

четвъртък, 19 януари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012! (Телец)



ТЕЛЕЦ (21 април – 20 май) – Бъдете активни, за да сте стабилни!


             2012  ще е много добра година за вас, но и решаваща за вашата кариера! Бъдете активни и ще се радвате на успехи. Тази година е предопределяща за вашето професионално бъдеще. Ще имате всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате щастливи. Всичко ще е наред, без сътресения и без конфликти, без лоши изненади. Вие сте достигнали толкова високо ниво, че е напълно достатъчно да останете и задържите постигнатите резултати.

понеделник, 16 януари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012! (Овен)



ОВЕН (21 март – 20 април)  - Очакват ви положителни промени!


            2012 година ще ви накара да се усмихвате постоянно. Вашите знания ще ви водят в правилна посока. Звездите ще ви покровителстват през цялата година, стига вие да се възползвате от това. Независимо дали търсите работа или искате да смените съществуващата, ще имат отлични възможности и предложения. Всичко зависи само от вас, от вашата упорита работа и от правилния ви избор. Мислете практично и ще печелите от това.
          Семейството и роднините ви ще бъдат вашата опора и вашата сигурност. Ще бъдете щастливи с близките си. В дома ви също предстоят положителни промени, които ще ви донесат много хубави емоции.

четвъртък, 12 януари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012! (Риби)



РИБИ (20 февруари – 20 март) – Бъдете спокойни и хармонични!


            Очаква ви прекрасна година, за каквато отдавна мечтаете, много спокойствие и вътрешна хармония. 2012 година се очертава като твърде добра според вашите виждания и разбирания за живота. Превес ще имат добрите случки  в професионалния  и личен живот.
В работата ви всичко ще върви нормално и без никакво напрежение. Ще имате възможност да бъдете прецизни и да изпипвате всяко нещо, защото нищо няма да ви пришпорва. Това затишие ще ви даде възможност да нормализирате ритъма си на живот и да се поуспокоите, да усетите стабилност и сигурност.

понеделник, 9 януари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012! (Водолей)



ВОДОЛЕЙ (22 януари -19 февруари) – Очакват Ви победи и усмивки!



           Предстои ви изключително добра и много успешна година. Ще бъдете изцяло отдадени на работата си. Повечето от вас ще имат шанса да се занимават с това, което искат и ще работят с удоволствие. Ще кипите от енергия и няма да се уморявате, защото работата ви ще бъде и ваше хоби, и ваше удовлетворение, и вашето щастие. Ще виждате точно сега как се материализират най-красивите ви мечти.

петък, 6 януари 2012 г.

Давайте най-доброто от себе си през 2012!!!



        2012 е година, която в много предсказания се споменава като края на дните за човечеството. Изследванията на редица съвременни учени също са достигнали до извода, че планетата ни е обречена. От икономическа гледна точка пък всички политици  по целия свят твърдят, че ни чака още по-тежка година от предишната.
           Нека не влагаме усилията си да потвърдим или оборим теории основани върху календара на Маите и другите пророчества, да не търсим края на света твърдо скоро и да не се поддаваме на черни политически статистики.